Serveis d’Internet des de 1998

Registre i gestió de dominis

Treballem amb registradors de dominis de primer nivell per tal d’oferir totes les possibilitats en registre de dominis, des dels genèrics (gTLD, generic Top-Level Domain) com són els .com .net .cat .org .info, … passant pels dominis geogràfics (ccTLD, country code Top-Level Domain) com ara .es .fr .pt … a més dels nous dominis genèrics “descriptius” disponibles des dels darrers anys com .barcelona .bike .mobi .online, .shop … A més del registre, també us oferim serveis relacionats amb els dominis d’Interent com la gestió, transferència, recuperació i protecció,  …

Hosting

Comptem amb serveis de hosting propis tant en servidors Windows com Linux per tal d’oferir la millor configuració en plans d’allotjament web per als nostres clients, en funció de les seves necessitats.

Des de hosting amb només correu electrònic, fins a hosting il·limitats tant en capacitat com en transferència, passant per allotjaments web a mida segons cada projecte ja sigui en nombre de correus electrònics, espai per a web, espai per a bases de dades, comptes FTP, certificat de seguretat (SSL), …

Certificat de seguretat

Disposar d’un certificat de seguretat SSL al vostre web garanteix que és un lloc segur i transmet confiança als usuaris que el visitin.

Assegurant que la transmissió de dades confidencials no es posaran en perill. Els vostres clients i usuaris se sentiran protegits i transmetreu confiança cap a ells.

Als buscadors d’Internet, Google en particular, els agraden les pàgines web segures. Tenir un certificat de seguretat us ajudarà a millorar el posicionament SEO.