Serveis d’Internet des de 1998

Registre i gestió de dominis

Treballem amb registradors de primer nivell per tal d’oferir totes les possibilitats en registre de dominis, des dels genèrics (gTLD, generic Top-Level Domain) com són els .com .net .cat .org .info, … passant pels dominis geogràfics (ccTLD, country code Top-Level Domain) com ara .es .fr .pt … a més dels nous dominis genèrics “descriptius” disponibles des dels darrers anys com .barcelona .bike .mobi .online, .shop … A més del registre, també us oferim serveis relacionats amb els dominis d’Internet com la gestió, transferència, recuperació, protecció,  …

Hosting

Comptem amb serveis de hosting propis tant en servidors Windows com Linux per tal d’oferir la millor configuració en plans d’allotjament web per als nostres clients, en funció de les seves necessitats.

Des de hosting amb només correu electrònic, fins a hosting il·limitats en capacitat i transferència, passant per allotjaments web a mida segons cada projecte ja sigui en nombre de correus electrònics, espai per a web, espai per a bases de dades, comptes FTP, certificat de seguretat (SSL), …

Certificat de seguretat

Disposar d’un certificat de seguretat SSL al vostre web garanteix que és un lloc segur. Assegurant que la transmissió de dades confidencials no es posaran en perill. Els vostres clients i usuaris se sentiran protegits i transmetreu confiança cap a ells.

Als buscadors d’Internet, Google en particular, els agraden les pàgines web segures. Tenir un certificat de seguretat us ajudarà a millorar el posicionament SEO.

Desenvolupament web

Programació a mida

CMS Insert

Quan l’oferta de CMS pràcticament no existia o era incipient com ara Joomla, WordPress, Drupal, … vam tenir la necessitat de tenir un gestor de continguts per al web Amposta.info (un projecte propi). Va ser, cap a l’any 2000, quan davant aquesta situació vam desenvolupar una aplicació en entorn web que ens va permetre gestionar els continguts d’aquest web com ara les opcions del menú, notícies, agenda d’activitats, publicar arxius, … Amb el temps aquest gestor l’hem anat millorant essent el CMS que instal·lem en molts dels webs que desenvolupem per als nostres clients i també altres projectes propis com ebreactiu.cat.

Segons el web en el que tenim el CMS Insert, hem desenvolupat opcions a mida per als clients per tal de gestionar continguts com ara cursos/inscripcions, bàners, sortejos, directori de contactes, borsa de treball, … Per tal que els nostres clients tinguin opcions personalitzades al gestor que els permetin administrar una part dels continguts del seus webs.

WordPress

Aplicacions web

Malgrat l’existència de CMS com WordPress, Drupal, … alguns dels nostres clients ens sol·liciten aplicacions en entorn web que no s’adapten a aquests CMS i plugins desenvolupats per tercers. En aquests casos és quan desenvolupem aplicacions web personalitzades que permeten una gran flexibilitat per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Entre algunes d’aquestes aplicacions que hem desenvolupat trobem intranet, gestió documental, votació en línia, gestió de receptes, borsa de treball, …

La nostra ampla experiència en el desenvolupament i programació d’aplicacions en entorn web ens permet adaptar-nos a diferents projectes que ens puguin sol·licitar.

Comerç electrònic

Màrqueting en línia

Gestió de continguts

Publicitat / SEM

Gestió de xarxes socials

Posicionament / SEO